Ставки на спорт починаються тут

Понад 100 букмекерських контор з усього світу, свіжі новини і самі щедрі бонуси тільки у нас на сайті

Нижче ви знайдете повний опис п’яти порталів букмекерських послуг, аналіз їх особливостей та перелік послуг для клієнтів.

1.
Огляд 1хBet

5000₽

Вітальний бонус на перший депозит до 5000 ₽ для ставок на спорт.
Можливість обмінювати промо бали на спеціальні промокоди.

2.
Огляд Favorit

2000 ГРН

До 50 євро по акції «Ставка без ризику».
Можливість стати власником 1 000 000 гривень.
Отримати до 10% більше на ставках типу експрес.

3.
Огляд 1xstavka

4000руб

Можливість отримати до 4 000 російських рублів при реєстрації і підтримати офіційного партнера багатьох російських футбольних клубів!

4.
Огляд БК Мелбет

7000руб

При внесенні першого депозиту до 7000 руб. ви можете отримати бонус від БК. Безкоштовна ставка при реєстрації - фрібет 500 руб.

5.
Огляд БК Леон

20000руб

Леон - призів мільйон. Щомісяця розігрується 1 000 000 рублів, фірмові призи від БК, а до фіналу Євро 2020 один щасливчик отримає можливість виграти автомобіль!

1XBET

Рекламу цього БК бачив кожен українець. Навіть якщо ви зовсім не цікавитесь сферою беттінгу, а просто любите переглянути кілька роликів із YouTube за сніданком, то ви не вперше чуєте цю назву. Ця компанія також відрізняється тим, що надає свої послуги на території усіх країн СНД.

Акції від 1xBet

У цьому розділі ви знайдете вичерпну інформацію стосовно бонусів та промо від букмекерської контори.

Подарунки для початківців 

Перший бонус потенційний клієнт контори може отримати одразу після реєстрації. Достатньо створити свою сторінку та поповнити рахунок гравця на 10 гривень. Максимальна сума бонусу складає 3 тисячі гривень. Вейджер для відіграшу коштів встановлений на рівні в х5 для експресів. В лінії має бути хоча б одна подія із коефіцієнтом в 1,4.

1xbet

Акції для вже зареєстрованих гравців 

Якщо ви станете учасником клубу 1xBet, то зможете розраховувати на кешбек у розмірі до 10%. Відсоток залежить від рівня, який займає клієнт. Також наразі у букмекера діють акції «Щаслива п’ятниця» та «Середа, помножуй на два».

Лінія та інші особливості БК 

Охоплення спортивних подій, умови гри, обмеження та додаткові функції – ось, про що далі піде мова.

У деталях про лінію 

Рівень охоплення подій у букмекера 1xBet досить високий. Оскільки контора не має певної спеціалізації, робити ставки тут доречно будь-якому беттеру. Із специфічних напрямків варто виокремити такі: гонки авто, шахи, настільний теніс та погоду.

Рівень коефіцієнтів 

Оскільки це не зовсім «біла» контора, цей показник встановлений трохи вище, ніж у середньому на ринку. Проте розраховувати на великі коливання не варто, за актуальністю коефіцієнтів тут слідкують пильно.

Досвід користувача 

«Незручний» – так можна описати інтернет-портал БК 1xBet одним словом. Дуже багато неактуальної інформації, каталогізація із помилками, є «биті» посилання.

Оптимізація під мобільні пристрої 

Завантажити програму можна із офіційного сайту букмекера. Вона доступна для гаджетів як на iOS, так і на Android. ПО досить зручне, панель швидкого доступу дає можливість зробити ставку у декілька кліків. Багів протягом експлуатації не виявлено.

Із огляду на уже вище написане, загальна оцінка цього букмекера становитиме 4 зірки. Широка лінія, нажаль, не переважає незручного та «засміченого» сайту.

FAVBET: сильний конкурент

Це популярна букмекерська контора, яка надає послуги клієнтам із 1999 року. Як і попередня, це офшорна компанія із ліцензією Кюрасао. Згідно із інформацією на сайті самої БК, загальна кількість клієнтів цього бренду досягла рівня у 600 тисяч чоловік, тож контора досить популярна.

Файл:Favbet-blue-horisontal.svg

Бонуси для тих, хто гратиме вперше

До цієї категорії відноситься лише одна акція – «Ставка без програшу». Суть пропозиції полягає в тому, що клієнт отримує на бонусний рахунок до 2 тисяч гривень, або еквівалент цієї суми у валюті. Ці кошти можна використовувати для ставок типу «Ординар» із коефіцієнтом від 1,5 так «Експрес» із загальним кофом в 2,1. Якщо парі не зіграє, сума повністю повернеться клієнту.

Favbet

Favbet

Інші акції

Відмити можна такі пропозиції:

  • «Квест на мільйон». Щоденні/щотижневі/щомісячні розіграші із загальним бюджетом у 1 млн гривень.
  • Експрес дня. Додаткові 10% до суми виграшу по вдалій ставці.
  • Програма лояльності та клуб FAVBET. Клієнт отримує можливість накопичувати бали, які можна витратити на ставки та товари у магазині бренду.

Ви не зможете прийняти участь у будь-якій акції до тих пір, поки у вас діє пропозиція «Безпрограшна ставка».

Лінія та коефіцієнти БК FAVBET

Рівень охоплення подій у цього букмекера досить широкий, навіть більший, ніж у 1xBet. Серед українських букмекерських контор онлайн, мабуть, один із найбільших. Із спеціальних напрямків можна виділити такі: політика, мотоспорт, ігри кросфіт, регбі, шахи. Коефіцієнти у компанії досить високі, навіть якщо порівнювати її із 1xBet.

Досвід користувача

Якщо порівняти сайт цієї контори та попередньої, не важко помітити, наскільки він більш лаконічний та впорядкований. Редизайн сторінок та бренду загалом пішов на користь компанії. Користуватись послугами FAVBET стало зручніше.

Оптимізація під мобільні пристрої

Інтернет-портал букмекера на мобільному пристрої виглядає цілком нормально, деформованих об’єктів немає. У БК є свій клієнт із простою навігацією та досить зручним інтерфейсом. Завантажити програму можна із офіційного сайту FAVBET.

Прямі трансляції

На базі інтернет-порталу БК є можливість переглядати стріми спортивних подій. При цьому, якість цих трансляцій досить висока.

Загальна оцінка букмекера могла би бути 5 зірок, проте у компанії досить багато негативних відгуків від користувачів. Проте більшість із них залишені до того, як контора провела реформацію, тому теж 4 зірки.

«Парі-Матч»: Конор не порадить погане

Компанія надає послуги із 1994 року по ліцензії Кіпру. У мережі ця контора відома в першу чергу за рахунок досить провокаційної реклами із Конором Макгрегором у головній ролі. Подивимось, яка якість послуг, що надає «Парі-Матч».

File:Logo parimatch.svg

Бонус для нових гравців

Клієнт отримує до 2500 тисяч гривень на своє перше поповнення депозиту протягом семи днів із моменту реєстрації. Мінімальна сума транзакції складає 100 гривень. Вейджер встановлений на рівні в х10 для ставок із коефіцієнтом в 1,5 і не менше.

Конор Макгрегор - бренд-амбассадор букмекерской конторы Париматч

Конор Макгрегор – бренд-амбассадор букмекерской конторы Париматч

Інші акції

Наразі у БК «Парі-Матч» діє лише одна акція для ставок на спорт, а саме «Серія для CS: GO». Суть цієї пропозиції полягає в тому, що клієнт має зробити від 3 вдалих парі на матчі в цій грі, за що може отримати бонус до 400 доларів.

Лінія та коефіцієнти БК «Парі-Матч»

Відгуки стосовно інших букмекерських контор в Україні майже завжди містять прохання від гравців розширити лінію спортивних подій. Проте у БК «Парі-Матч», як і у інших двох компаній, охоплення напрямків беттінгу досить широке. Варто згадати про кібер-спорт, який букмекер виніс окремо. «Парі-Матч» не лише додає подій цього напрямку «для кількості», а надає акції, робить аналітичні оцінки та прогнози по зустрічам у цій категорії.

Досвід користувача

Суб’єктивно, але мені сайт «Парі-Матч» зовсім не подобається. Цей величезний банер із Конором лише заплутує новачків, які не можуть зрозуміти, як перейти на головну сторінку. Загалом, каталогізація тут досить детальна, що добре. Міцний «середнячок» серед конкурентів.

Мобільна версія

Звісно, у бренда є власний клієнт для доступу до ставок. І в ньому дуже багато реклами, підтверджувати парі незручно. Проте багів и критичних помилок немає. Сайт компанії також добре адаптований для мобільних пристроїв.

Прямі трансляції

Live відео доступне лише для тих клієнтів, які зареєстровані на базі БК. Якість трансляції досить низька, гостро не вистачає професійних коментаторів та своєчасних анонсів стрімів.

Висновки

Як бачите, кожен із букмекерів має певні особливості, які не дають можливості обрати явного лідера серед них. Обирати повинен сам гравець, який в першу чергу формує власні побажання до платформи, де планує робити ставки. Так, наприклад, 1xBet відрізняється дуже потужною лінією, тоді як у «Парі-Матч» біль цікава програма бонусів. Обирайте уважно, контролюйте власні ставки та слідкуйте за новинами на нашому сайті, щоб бути в курсі тенденцій ринку беттінгу.

Ставки на спорт починаються тут

Понад 100 букмекерських контор з усього світу, свіжі новини і самі щедрі бонуси тільки у нас на сайті